МЕНЮ
КОШНИЦА

Mitex

Тъмносиня нощница за бременни EASY TANK, изработена от мека еластична материя с деликатни шевове, които не дразнят кожата. Сваляеми чашки за по-удобно хранене. Състав: 95% памук, 5% еластан. ..
50,00 лв.
Дан. основа: 41,67 лв.
Тъмносиня нощница за бременни EASY DRESS, изработена от мека еластична материя с деликатни шевове, които не дразнят кожата. Сваляеми чашки за по-удобно хранене. Състав: 95% памук, 5% еластан. ..
67,00 лв.
Дан. основа: 55,83 лв.
Розова нощница за бременни EASY TANK, изработена от мека еластична материя с деликатни шевове, които не дразнят кожата. Сваляеми чашки за по-удобно хранене. Състав: 95% памук, 5% еластан. ..
50,00 лв.
Дан. основа: 41,67 лв.
Розова нощница за бременни EASY DRESS, изработена от мека еластична материя с деликатни шевове, които не дразнят кожата. Сваляеми чашки за по-удобно хранене. Състав: 95% памук, 5% еластан. ..
67,00 лв.
Дан. основа: 55,83 лв.
Коригиращи черни бикини Glam Low с талия до пъпа. Ръбовете са лазерно изрязани. Горната част на бикините е изработена от здрава, тънка и прозрачна материя, със силикон по ръба на талията. Оформя главно областта на талията и корема. Състав: 82% полиамид 18 еластан. ..
39,00 лв.
Дан. основа: 32,50 лв.
Моделиращи бикини в черен цвят Mitex Iga. Предлага се в големи размери 3XL-5X. Здрава материя от полиамид, която отпред и отзад моделира корема и задните части. Долната част е памучна. Състав: памук 95%, еластан 5%..
23,00 лв.
Дан. основа: 19,17 лв.
Моделиращи бикини в бял цвят Mitex Iga. Предлага се в големи размери 3XL-5XL. Здрава материя от полиамид, която отпред и отзад моделира корема и задните части. Долната част е памучна. Състав: памук 95%, еластан 5%..
23,00 лв.
Дан. основа: 19,17 лв.
Моделиращи бикини в черен цвят Mitex Iga. Предлага се в големи размери 6XL-9XL. Здрава материя от полиамид, която отпред и отзад моделира корема и задните части. Долната част е памучна. Състав: памук 95%, еластан 5%..
27,00 лв.
Дан. основа: 22,50 лв.
Моделиращи бикини в бял цвят Mitex Iga. Предлага се в големи размери 6XL-9XL. Здрава материя от полиамид, която отпред и отзад моделира корема и задните части. Долната част е памучна. Състав: памук 95%, еластан 5%..
27,00 лв.
Дан. основа: 22,50 лв.
Моделиращи бикини с висока талия Ala от Mitex, в бежов цвят. Те изравняват корема и оформят бедрата и талията. Предната част е украсена с дантела с красив флорален мотив (подсилена с много еластична тъкан, зашита от дъното). Тези невероятни бикини са създадени да ви осигурят ежедневен комф..
22,00 лв.
Дан. основа: 18,33 лв.
Моделиращи бикини с висока талия Ala от Mitex, в черен цвят. Те изравняват корема и оформят бедрата и талията. Предната част е украсена с дантела с красив флорален мотив (подсилена с много еластична тъкан, зашита от дъното). Тези невероятни бикини са създадени да ви осигурят ежедневен комф..
22,00 лв.
Дан. основа: 18,33 лв.
Моделиращи бикини с висока талия Ala от Mitex, в бял цвят. Те изравняват корема и оформят бедрата и талията. Предната част е украсена с дантела с красив флорален мотив (подсилена с много еластична тъкан, зашита от дъното). Тези невероятни бикини са създадени да ви осигурят ежедневен комфор..
22,00 лв.
Дан. основа: 18,33 лв.
Моделиращи бикини в черен цвят Mitex Iga. Здрава материя от полиамид, която отпред и отзад моделира корема и задните части. Долната част е памучна. Състав: памук 95%, еластан 5%..
19,00 лв.
Дан. основа: 15,83 лв.
Моделиращи бикини в бял цвят Mitex Iga. Здрава материя от полиамид, която отпред и отзад моделира корема и задните части. Долната част е памучна. Състав: памук 95%, еластан 5%..
19,00 лв.
Дан. основа: 15,83 лв.
Моделиращо боди с открито деколте Softly в черен цвят, от Mitex. Изработено от висококачествена, тънка и в същото време много силна материя, в комбинация от две технологии. Дъното е изработено от трикотажна материя, изрязана с ултразвук, така че да не се забелязва под дрехата. По много дискрете..
48,00 лв.
Дан. основа: 40,00 лв.
Безшевни моделиращи бикини Mitex Elite IV в черен цвят. Благодарение на безшевната технология този модел прилепва по тялото - което създава ефект на "втора кожа". Прибират бедрата и корема, подчертават линията на талията и повдигат задните части. Идеално пасват на тялото. Не се виждат под ..
36,00 лв.
Дан. основа: 30,00 лв.
Безшевни моделиращи бикини Mitex Elite IV в бял цвят. Благодарение на безшевната технология този модел прилепва по тялото - което създава ефект на "втора кожа". Прибират бедрата и корема, подчертават линията на талията и повдигат задните части. Идеално пасват на тялото. Не се виждат под др..
36,00 лв.
Дан. основа: 30,00 лв.
Бикини Mitex Ama в бял цвят, перфектни за след раждане и по време на терапии за отслабване. Предната част на бикините е изработена от два слоя от трикотажни платове, а горната - колан, закрепен с куки - което дава възможност за регулиране на изравняването на коремните части и ви позволява да се..
32,00 лв.
Дан. основа: 26,67 лв.
Elite I - моделиращи дамски панталонки от Mitex в черен цвят, които са сертифицирани като "продукт, който е подходящ за тялото". Прибират бедрата и корема, подчертават линията на талията и повдига задните части. Идеално пасват на тялото. Не се виждат под дрехите. Осигуряват комфо..
12,00 лв.
Дан. основа: 10,00 лв.
Elite I - моделиращи дамски панталонки от Mitex в бял цвят, които са сертифицирани като "продукт, който е подходящ за тялото". Прибират бедрата и корема, подчертават линията на талията и повдига задните части. Идеално пасват на тялото. Не се виждат под дрехите. Осигуряват комфорт, изр..
12,00 лв.
Дан. основа: 10,00 лв.
Памучни моделиращи черни бикини Mitex Ela, в големи размери 6XL-9XL. Благодарение на двойния слой отпред, те внимателно изглаждат и оформят корема.В предната част са завършени с мека дантела. Абсолютен бестселър.Състав: памук 70%, полиамид 20%, еластан 10%..
24,00 лв.
Дан. основа: 20,00 лв.
Памучни моделиращи бели бикини Mitex Ela, в големи размери 6XL-9XL. Благодарение на двойния слой отпред, те внимателно изглаждат и оформят корема.В предната част са завършени с мека дантела. Абсолютен бестселър.Състав: памук 70%, полиамид 20%, еластан 10%..
24,00 лв.
Дан. основа: 20,00 лв.
Моделиращи бикини с висока талия Ala от Mitex, в черен цвят. Те изравняват корема и оформят бедрата и талията. Предната част е украсена с дантела с красив флорален мотив (подсилена с много еластична тъкан, зашита от дъното). Тези невероятни бикини са създадени да ви осигурят ежедневен комф..
27,00 лв.
Дан. основа: 22,50 лв.
Моделиращи бикини 6XL-9XL с висока талия Ala от Mitex, в бял цвят. Те изравняват корема и оформят бедрата и талията. Предната част е украсена с дантела с красив флорален мотив (подсилена с много еластична тъкан, зашита от дъното). Тези невероятни бикини са създадени да ви осигурят ежедневе..
27,00 лв.
Дан. основа: 22,50 лв.
Оформящи прашки с висока талия Mitex Glam в черен цвят, изработени от леко прозрачна стегната и дишаща материя в областта около талията. Моделиращи корема, талията и бедрата.  Идеален избор за носене под дрехи, за да прикриете несъвършенствата около корема и талията. Състав: 82% ..
45,00 лв.
Дан. основа: 37,50 лв.
Оформящи прашки с висока талия Mitex Glam в розов цвят, изработени от леко прозрачна стегната и дишаща материя в областта около талията. Моделиращи корема, талията и бедрата.  Идеален избор за носене под дрехи, за да прикриете несъвършенствата около корема и талията. Състав: 82% ..
45,00 лв.
Дан. основа: 37,50 лв.
Оформящи прашки с висока талия Mitex Glam в бял цвят, изработени от леко прозрачна стегната и дишаща материя в областта около талията. Моделиращи корема, талията и бедрата.  Идеален избор за носене под дрехи, за да прикриете несъвършенствата около корема и талията. Състав: 82% по..
45,00 лв.
Дан. основа: 37,50 лв.
Памучни моделиращи черни бикини Mitex Ela, в големи размери. Благодарение на двойния слой отпред, те внимателно изглаждат и оформят корема.В предната част са завършени с мека дантела. Абсолютен бестселър.Състав: памук 70%, полиамид 20%, еластан 10%..
20,00 лв.
Дан. основа: 16,67 лв.
Памучни моделиращи бежови бикини Mitex Ela, в големи размери. Благодарение на двойния слой отпред, те внимателно изглаждат и оформят корема.В предната част са завършени с мека дантела. Абсолютен бестселър.Състав: памук 70%, полиамид 20%, еластан 10%..
20,00 лв.
Дан. основа: 16,67 лв.
Мултифункционален сив сутиен от Mitex, идеален както за периода на бременност, така и за периода на кърмене. Изработен от мек, дишащ естествен памук, който осигурява комфорт за бъдещата майка. Перфектно се адаптира към формата на променящите се гърди. По време на бременността дава усе..
34,00 лв.
Дан. основа: 28,33 лв.
Показани са от 1 до 30 от 52 резултата (2 страници)