МЕНЮ
КОШНИЦА

Бански три части

Бански костюм от три части Victoria M-449-5, в красивите летни цветове. Включва горна част, секси бикини и удобни къси панталонки. Сутиенът е с изчистени, подплатени чашки, които повдигат бюста. Връзва се с връзки на гърба. С регулируеми презрамки, които нямат възможност за сваляне. Състав..
73,00 лв.
Дан. основа: 73,00 лв.
Бански костюм от три части Victoria M-449-3, в красивите летни цветове. Включва горна част, секси бикини и удобни къси панталонки. Сутиенът е с изчистени, подплатени чашки, които повдигат бюста. Връзва се с връзки на гърба. С регулируеми презрамки, които нямат възможност за сваляне. Състав..
73,00 лв.
Дан. основа: 73,00 лв.
Бански костюм от три части Victoria M-449-4, в красивите летни цветове. Включва горна част, секси бикини и удобни къси панталонки. Сутиенът е с изчистени, подплатени чашки, които повдигат бюста. Връзва се с връзки на гърба. С регулируеми презрамки, които нямат възможност за сваляне. Състав..
69,00 лв.
Дан. основа: 69,00 лв.
Бански костюм от три части Victoria M-449-6, в красивите летни цветове. Включва горна част, секси бикини и удобни къси панталонки. Сутиенът е с изчистени, подплатени чашки, които повдигат бюста. Връзва се с връзки на гърба. С регулируеми презрамки, които нямат възможност за сваляне. Състав..
73,00 лв.
Дан. основа: 73,00 лв.
Бански костюм Marko Veronica от три части. Горнището с твръди чашки с банели, регулируеми и несменяеми презрамки и катарама на гърба. Долнище 2 части - бикини с връзки и къси шорти. Изработка от италиански, висококачествен текстил Carvico Tesutti. Бързосъхнеща материя, устойчива на слънчева светлина..
67,00 лв.
Дан. основа: 67,00 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)

За елегантните дами, търсещи комфорт, перфектна визия и стил и на плажа в онлайн магазин Modavel сме приготвили селекция дамски бански костюми от три части, създадени от един от лидерите в конструирането и производството на плажно облекло – Marko – секси изрязани бикини, удобни стилни къси панталонки и горнище с подплатени чашки за оформен и обемен бюст.

Регулируемите презрамки гарантират комфорт и възможност за напасва спрямо вашата фигура. Комплектите от 3 части са решени в свежи летни цветове – слънчево жълто, морско синьо, сладко розово, топъл оранж, мента и морско райе. Материята на банските костюми е полиамид, бързосъхнеща и с високо качество.

Вижте и банските от две части и целите бански костюми.